Mesto rada: Beograd, Subotica, Novi Sad, Niš, Požarevac, Užice, Jagodina, Šabac, Čačak, Pančevo, Kragujevac, Vrnjačka Banja, Zrenjanin

DEKRA je kompanija specijalizovana za pružanje usluga privremenog zapošljavanja, posredovanje pri zapošljavanju, istraživanje tržišta i promocije. Osnovana je od strane društva DEKRA Arbeit GmbH iz Stuttgarta, a kao deo internacionalne korporacije DEKRA SE koja broji 47.000 radnika i ima predstavništva u više od 50 država sveta.
Tajni kupac u automobilskoj industriji
Mesto rada: Beograd, Subotica, Novi Sad, Niš, Požarevac, Užice, Jagodina, Šabac, Čačak, Pančevo, Kragujevac, Vrnjačka Banja, Zrenjanin

Tajni kupac je osoba koja posećuje i prema unapred definisanim kriterijumima opaža šta se događa na prodajnim mestima i nakon obavljene kupovine popunjava upitnik i ocenjuje uslugu. 

 

Cilj tajne kupovine je da se otkrije na koji način se zaposleni  ophode prema kupcima i raspolažu li pri tom dovoljnim nivoom stručnih znanja. Nakon detaljne analize i stručne obrade podataka rezultati Mystery Shopping istraživanja koriste se isključivo u svrhu unapređenja prodaje i pružanja što bolje i kvalitetnije usluge kupovine.

 

Uslovi:

  • Poznavanje rada na računaru (svakodnevni pristup e-mailu i snalaženje na internetu)
  • Komunikativnost, pedantnost i odgovornost
  • Posedovanje sopstvenog automobila starosti od 2 do 10 godina

  •  

Link za prijavu: https://chatyourjob.com/dekra-promo#/

 


Rok prijave: 31. 08. 2020.
Napomena: Samo kandidati iz užeg izbora će biti kontaktirani, ostale prijave evidentiramo u DEKRA bazu kandidata. Hvala na razumevanju.