Mesto rada: Beograd, Subotica, Novi Sad, Niš, Požarevac, Užice, Jagodina, Šabac, Čačak, Pančevo, Kragujevac, Vrnjačka Banja, Zrenjanin

DEKRA outsourcing d.o.o. je kompanija specijalizovana za pružanje usluga privremenog zapošljavanja. Osnovana je od strane društva DEKRA Arbeit GmbH iz Stuttgarta, a kao deo internacionalne korporacije DEKRA SE koja broji 41.000 radnika i ima predstavništva u više od 50 država sveta.

Za potrebe klijenta tražimo motivisanu i odgovornu osobu za rad na poziciji:
Tajni kupac u automobilskoj industriji
Mesto rada: Beograd, Subotica, Novi Sad, Niš, Požarevac, Užice, Jagodina, Šabac, Čačak, Pančevo, Kragujevac, Vrnjačka Banja, Zrenjanin

Tajni kupac je osoba koja posećuje i prema unapred definisanim kriterijumima opaža šta se događa na prodajnim mestima i nakon obavljene kupovine popunjava upitnik i ocenjuje uslugu. 

 

Cilj tajne kupovine je da se otkrije na koji način se zaposleni  ophode prema kupcima i raspolažu li pri tom dovoljnim nivoom stručnih znanja. Nakon detaljne analize i stručne obrade podataka rezultati Mystery Shopping istraživanja koriste se isključivo u svrhu unapređenja prodaje i pružanja što bolje i kvalitetnije usluge kupovine.

Uslovi:

 

  • Poznavanje rada na računaru (svakodnevni pristup e-mailu i snalaženje na internetu)
  • Komunikativnost, pedantnost i odgovornost
  • Posedovanje sopstvenog automobila ne starijeg od 7 godina

 

Link za brzu prijavu: https://bit.ly/2G79dDn

 


Rok prijave: 31. 05. 2019.
Napomena: Samo kandidati iz užeg izbora će biti kontaktirani, ostale prijave evidentiramo u DEKRA bazu kandidata. Hvala na razumevanju.