Mesto rada: Beograd

Ako je Vaša želja da naučite i doživite prvo profesionalno iskustvo u internacionalnoj kompaniji u oblasti ljudskih resursa, onda ste na pravom mestu! Mi smo DEKRA zapošljavanje i deo smo DEKRA Arbeit Group, koja ima više od 120 kancelarija širom Evrope. Jedna smo od najuspešnijih i najinovativnijih kompanija koje se bave ljudskim resursima.

Želimo da obučimo i izgradimo mlade talente koji bi u okviru DEKRA Trainee programa naučili kako se prodaje i isporučuje vrhunska usluga u oblasti HR-a i marketinga.
JUNIOR PROJECT MANAGER
Mesto rada: Beograd

O samom trainee programu…

 

Program traje šest meseci i sastoji se iz prodajnih i projektnih faza od kojih svaka nosi posebne izazove i ciljeve. Na kraju svake faze dobićete jasan feeback o svom napretku. U odnosu na nivo ispunjenja postavljenih ciljeva u okviru svake faze, DEKRA svojim polaznicima nudi paket nagrada. Nakon uspešno završenog trainee programa polaznici dobijaju sertifikat i preporuku DEKRA zapošljavanja, a najuspešnijima se pruža mogućnost zanivanja stalnog radnog odnosa u okviru našeg prodajnog tima.

 

Ko ima parvo učešća u DEKRA Trainee programu?

 

Vi ste pravi kandidat DEKRA trainee programa ukoliko ste:

  • Student/studentkinja završnih godina osnovnih ili master studija,
  • Nezaposlen(a), poželjno sa manje od godinu dana radnog iskustva,
  • Posedujete visok nivo inicijative, izražene komunikacione sposobnosti, sposobnost kritičkog načina razmišljanja.
  • Odlično se služite engleskim jezikom i računarom

 

Kako možete da se prijavite na ovaj konkurs?

 

Svi zainteresovani kandidati mogu da pošalju svoje motivaciono pismo i kratku radnu biografiju na: konkurs.rs@dekra.com

 

Očekujemo Vaše prijave!


Rok prijave: 31. 05. 2018.
Napomena: Samo kandidati iz užeg izbora će biti kontaktirani, ostale prijave evidentiramo u DEKRA bazu kandidata. Hvala na razumevanju.